Titel

Anale verzorging

Wat is anale glijmiddel?

Een glijmiddel laat de seks en het gebruik van seksspeeltjes comfortabeler en pijnloos verlopen. In sommige gevallen is het gebruik van een glijmiddel optioneel. De vagina maakt bijvoorbeeld, wanneer opgewonden, zelf vocht aan om de penetratie te versoepelen. Bij anale seks is het gebruik van glijmiddel echter onmisbaar. De anus is een stuk nauwer dan de vagina en mede daardoor gevoeliger voor beschadigingen. In tegenstelling tot de vagina kan de anus zelf geen vocht aanmaken. Speciaal voor anale stimulatie kan daarom een anaal glijmiddel worden aangeschaft. Anale glijmiddelen hebben een dikkere viscositeit om de gebruiker van een langdurige gladheid te voorzien. Hierdoor hoef je niet steeds opnieuw glijmiddel aan te brengen.

Er zijn ook een aantal anale glijmiddelen verkrijgbaar met een verdovende werking op de anus. Hierdoor kan deze makkelijker ontspannen waardoor de penetratie soepeler verloopt. Daarnaast kan een anaal glijmiddel ook uitstekend worden gebruikt in combinatie met anale sextoys. De meeste glijmiddelen uit deze categorie zijn veilig in combinatie met seksspeeltjes te gebruiken en niet schadelijk voor de huid.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

At Ease anaal glijmiddel op waterbasis

€7,95 incl. BTW
Zorg voor maximaal plezier en comfort tijdens het spelen met At Ease Anaal Glijmiddel van de Officiele Sensual Care Collection. Met een extra dikke en luxe formule voor een zachte en hydraterende werking die anaal spelen nog leuker maakt.
"This is lube." He spreads some more on me. I try not to wriggle beneath him, but my heart is pounding, my pulse haywire, as desire and anxiety pump through me." - Anastasia Steele
Bevat Aloe Vera voor zijn kalmerende en verzorgende eigenschappen. De anale glijmiddel op waterbasis is ook heerlijk dik voor een dempend effect en verbeterd comfort tijdens anale seks.
Breng een ruime hoeveelheid van At Ease anale glijmiddel aan op jezelf, je partner of je speeltje om extra gladheid en meer comfort te krijgen.
Maakt deel uit van de Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection, goedgekeurd door auteur E.L. James.

♥ Op waterbasis
♥Extra dikke en luxe formule
♥Bevat Aloe Vera
♥Condoom veilig