Titel

Cadeau's

Cadeau's bij Secret Toy Closet

In onze webwinkel kunt u verschillende soorten fantastische cadeau's vinden voor als u iemand een heerlijke avond cadeau wil doen! Heeft u een vrijgezellenfeest? Of is die ene vriendin volgende week jarig? Vind bij ons de leukste en spannendste pakketten en maak iemand blij!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Erotische box klassiek

€125,00 incl. BTW
Verken jullie intieme grenzen en ontdek samen de werking van de zeven luxe en erotische accessoires. Open ook eens één van de 25 zwarte enveloppen. Hierin vind je elke keer opnieuw een uitdagende opdracht. Vergeet dus dat culinaire etentje of de nieuwste gadgets en investeer in je relatie met het allerleukste kado!

Een voorproefje van 3 van de 25 opdrachten...

"Deze week bedrijven jullie geruisloos de liefde. Wie één krimp of kreun geeft, moet de komende 24 uur alle wensen van de ander vervullen!"

"Maak een naakt portret van elkaar met potlood of houtskool."

Vandaag schrijven jullie allebei 2 opdrachten voor elkaar die jullie de komende week gaan uitvoeren. Houd het concept van 210th in gedachten! Eén opdracht gaat over communicatie, de andere over intimiteit."

♥Leuk voor koppels
♥ 25 sexy opdrachten
♥Cadeautip

Lelo Dare Me Pleasure set

€125,00 incl. BTW
Durf je ultieme fantasieen te verkennen met deze sensuele geschenktset van Lelo.

Met inbegrip van de zachte kwastjes van de Sensua suède zweep en etherea zijden boeien, kan je een nog spannendere dimensie aan voorspel geven met Luna Beads Noir. Het creeren van subtiele maar aangename trillingen die reageren op beweging, is Lelo's verleidelijke versie op 's werelds bestverkochte Ben Wa ballen perfect voor het voorspel en daarbuiten, en geeft de drager de verbazingwekkende sensaties waar deze ooit van gedroomd heeft.

Inhoud:

  • Luna Beads Noir (2 x Ben Wa Balls (28g) met siliconen beugel)
  • Etherea Zijden Boeien (100% zijde en Suede bevestigingen)
  • Sensua Suède Zweep (zachte kwastjes met metalen/acryl handvat)
  • Giftcard
  • Satijnopbergzakje