Titel

California Exotic Novelties

Exclusieve en innovatieve sextoys bestel je uit het spannende assortiment van California Exotic Novelties. In onze online shop vind je een ruim aanbod California Exotic seksspeeltjes! Alle toys zijn van de beste kwaliteit en geschikt voor ieder budget.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Roze oplaadbare Silhouette vibrator S15

€55,95 incl. BTW
Prachtig gebogen op de juiste plaatsen, met de krachtigste 10 vormen van trillingen en met de perfecte vorm staat deze vibrator garant voor marathons van plezier! Zacht afgerond aan de soepele maar stevige, uiterst nauwkeurige tip, de S15 met hun geliefde konijnvorm biedt veel lengte om mee te spelen, De S15 is diep in te brengen en in staat om de g-spot te bevredigen. Het konijntje is een glad gezwollen stimulator die zich richt op de clitoris met zijn zijdeachtig en allesomvattende vorm.
Twee onafhankelijke toetsen op een eenvoudige interface bepalen de trilvormen en functies-intensiteit. De bovenste knop verandert het patroon, de onderste knop verandert de snelheid. Om de snelheid te verlagen, houdt u de onderste knop ingedrukt, en om uit te schakelen, drukt u eenmaal op de onderste knop.
Volledig hypoallergeen en ideaal voor genieters met irritatie-gevoelige huid.
De S15 is makkelijk te reinigen met warm water en zeep of met een goede speeltjesreinigingsvloeistof. Kies altijd voor een goede kwaliteit glijmiddel op waterbasis. Niet in combinatie met andere siliconen speelgoed en producten gebruiken, en mag nooit worden gebruikt met een siliconen glijmiddel. Volledig waterdicht.

♥Ideaal voor genieters met irritatie-gevoelige huid
♥10 verschillende standen
♥Oplaadbaar
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.