Titel

Durex

Durex condooms bestel je makkelijk en snel bij secrettoycloset.nl! Love Sex Durex is een slogan wat tot op heden bekend is bij jong en oud. Tot de dag aan vandaag is Durex razend populair en betrouwbaar. Durex bestaat nu minstens 80 jaar en streven naar betrouwbaarheid. Durex is het condoom merk van de wereld. Durex condooms bieden bescherming tegen ongewenste zwangerschappen en tegen SOA's. Ook biedt Durex je allerei soorten glijmiddels en massage olie's.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Durex intense orgasme gel

€12,99 incl. BTW
De orgasme gel Intense van Durex is een stimulerende gel die de vrouw gemakkelijker clitoraal laat klaarkomen. Het volstaat om een paar druppels gel op de clitoris aan te brengen en je merkt gelijk het tintelende gevoel. De ene vrouw ervaart dit als warm, de andere als koud, maar zonder uitzondering voelt 100% de stimulerende werking met een sneller of heftiger orgasme tot gevolg. Toe aan een intense gewaarwording? Probeer dan deze hoogwaardige orgasme gel.

♥Condoomvriendelijk
♥Stimulerende geur en smaak
♥Niet vet en plakkerig

Durex play massage olie 2 in 1 in Aloë Vera

€10,99 incl. BTW
Durex Play Massage 2 in 1 is verrijkt met extracten van de Aloëplant, Die een hydraterend effect hebben. Zo houdt deze massage olie bij de vrouw het pH-gehalte op peil en voorkomt het huidirritaties bij de man. Naast een soepele massagegel is dit ook een zacht intiem glijmiddel. Durex Play Massage 2 in 1 is dezelfde unieke combinatie van massagegel en glijmiddel maar dan met een heerlijke geur en smaak! Naast een soepele massagegel is dit ook een zacht intiem glijmiddel. Het is niet vet en plakkerig, te gebruiken met condooms en eenvoudig te doseren met 1 hand, dankzij het doseersysteem.

♥Condoomvriendelijk
♥Stimulerende geur en smaak
♥Niet vet en plakkerig

Durex play massage olie 2 in 1 in Ylang Ylang

€17,95 incl. BTW
Durex Play Massage 2 in 1 Sensual is verrijkt met Ylang Ylang extracten, bekend om hun ontspannende en prikkelende werking. De geraffineerde geur van deze gel zal de lust van beide partners opwekken. Naast een soepele massagegel is dit ook een zacht intiem glijmiddel

Durex Play Massage 2 in 1 Senual is dezelfde unieke combinatie van massagegel en glijmiddel maar dan met een heerlijke stimulerende geur en smaak voor extra prikkeling van de zintuigen. Naast een soepele massagegel is dit ook een zacht intiem glijmiddel. Het is niet vet en plakkerig, te gebruiken met condooms en eenvoudig te doseren met 1 hand, dankzij het doseersysteem.

♥Condoomvriendelijk
♥Stimulerende geur en smaak
♥Niet vet en plakkerig