Titel

Electro Sex

Electro Sex

 

Elektrostimulatie is een vorm van seks tussen mensen en sextoys waarbij elektrische stimulatie wordt toegepast door prikkels toe te dienen aan zenuwen van lichaamsdelen, zoals je geslachtsdelen.

Elektro seks wordt meestal beschouwd als een vorm van BDSM, waarbij het draait om macht, sadisme, masochisme en pijnbeleving. Elektro seks kun je op verschillende manieren beleven en het hoeft helemaal niet zo hard te zijn, het kan ook een zachtere, erotische manier zijn om elkaar op te winden, of als vorm van masturbatie. En dit kan gewoon in je slaapkamer, want veel online seksshops verkopen tegenwoordig wel ‘elektro seks’-kits zodat je zelf thuis makkelijk en snel aan de slag kan. Probeer het zelf uit en bestel wat leuks bij Secret Toy Closet!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Shock Therapy kit

€50,00 incl. BTW
Met dit Electro Digitaal Basisstation met LCD scherm kun je nu eens op een geheel andere manier genieten van de seksuele lust en ervaar seks met shock therapy

Door gebruik te maken van stroompulsen op je erogene zones ontstaan er kleine spiertrekkingen. Er ontwikkelt zich dan een sensueel gevoel wat vele malen versterkt aanvoelt dan wat je normaal voelt. Daardoor heb je bijvoorbeeld het gevoel dat je door duizend handen wordt gemasseerd wat een heel heftig orgasme en/of ontlading tot gevolg heeft voor de persoon die dit genot mag ondergaan.

Let op:Deze Electro Box is voor de beginners alleen te doen als je het bijgevoegde instructie boekje goed hebt doorgenomen en in acht neemt!

♥Ervaar een nieuwe seksbeleving
♥Met LCD scherm
♥Geschikt voor beginners

Shock Therapy Luv Paddle

€47,50 incl. BTW €34,50 incl. BTW
Geef je seksleven een heel andere wending met de Shock Therapy Luv Paddle.

Perfect voor beginners, spankingfetisjisten, en degenen die nieuw zijn met elektroseks! Deze paddle sluit aan op de elektro-power unit en biedt een opwindende e-stimulatie. Kies een instelling op de draaiknop van de powerunit om de intensiteit te regelen . Schakel tussen "LANGZAAM" of "SNEL" om de frequentie van de schok te regelen. Ervaar een wilde, opwindende pak slaag tijdens het voorspel of bondage spelen.

De compacte bedieningseenheid van de Luv Touch stuurt elektrische impulsen naar de paddle en kan alleen als handmassageapparaat worden gebruikt. Om het bedieningselement als handmassageapparaat te gebruiken, schakelt u over naar de "IN" -modus. Het ovale middelpunt levert de schok zodra uw handpalm een ander deel van het metaal raakt. Om de power unit met de paddle te gebruiken, schakelt u hem in de "OUT" -modus en verbindt u deze met de plug-inaansluiting van de paddle.