Titel

Fetish Fantasy Extreme

Voor gevorderden, en voor hen die nieuwsgierig genoeg zijn... Fetish Fantasy Extreme. Durf jij het aan ? 
Duurzame en stevige materialen: leer, metaal en eersteklas siliconen. Gecombineerd met een beetje lef en durf, zul je het beste uit jezelf halen, met of samen met je partner. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Spider Gag

€16,99 incl. BTW
Vind je haar gewijd openede mond niet wijd genoeg? Geen probleem de Spider Gag klaart deze klus! Je bent geheel overgeleverd aan de dominant en dat zorgt voor heel veel spanning, Draag om het spel nog intenser te maken een blinddoek en laat je handen van achteren vastbinden. De doorsnee van de opening is 4 cm. Je bevestigt de Spider Gag met een verstelbare lederen band, waarmee de Gag altijd goed op z'n plek blijft. Ben jij klaar voor de wijd geopende mond van je partner?

de O-ring gag

€35,95 incl. BTW
Een sexy alternatief voor bondage en fetish liefhebbers, de Silicone O-Ring Gag is een luxe versie van een klassieke sextoy! Dat de onderdanige partner zeer stil houdt door de mond te vullen, de tong in de gaten te houden en de mond open te houden.
Bestaat geheel van geurloze en smaakloze medische kwaliteit 100% siliconen. De Gag is wonderlijk soepel waar het telt, maar zeker stevig genoeg om de drager in je macht te houden.
.
♥ 100% medische siliconen
♥ 3,8 cm O-ring