Titel

Gags & Muzzle’s

Wat is een gag?

Een gag is een BDSM-toy dat tot de bondage artikelen behoort. Het is een spannend fetish accessoire die de mond vult of juist openhoudt door middel van een bal, bitje, of klemmetjes. Veel varianten worden door middel van een riempje vast gemaakt achter het hoofd zodat de toy goed op zijn plek blijft zitten. De gag belemmert je partner om te praten, daarom staat dit bondage speeltjes bekend als een opwindend accessoire die je snel een onderdanig gevoel geeft!

Wat is een muzzle?

Een muzzle is een soort gag die typisch wordt gedragen door een onderdanige partner tijdens BDSM play. Het is zo genoemd als gevolg van zijn sterke gelijkenis met een dierenmuzzle, die over een dier’s snoet glijdt om zijn mond dicht te houden. Muzzle’s zijn over het algemeen flexibel en van leer wat je dan weer makkelijk voor je mond kan dragen, ze worden vastgehouden door riempjes op de achterkant van het hoofd.

Zijn er risico's?

Ja er zijn risico’s! Gebruik gags en muzzle’s nooit wanneer jij of je partner last heeft van een verstopte neus of vernauwde luchtenweg, deze kunnen het moeilijk  of onmogelijk maken om te kunnen ademen. Zie je dat de onderdanige begint te kokhalzen? Verwijder dan de mondknevel, als dit gebeurt en de onderdanige moet overgeven dan kan de maagdinhoud via de neus naar buiten komen en dit kan ook ademhalingsproblemen veroorzaken. Laat een gag niet langer dan 10 tot 20 minuten zitten. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Spider Gag

€16,99 incl. BTW
Vind je haar gewijd openede mond niet wijd genoeg? Geen probleem de Spider Gag klaart deze klus! Je bent geheel overgeleverd aan de dominant en dat zorgt voor heel veel spanning, Draag om het spel nog intenser te maken een blinddoek en laat je handen van achteren vastbinden. De doorsnee van de opening is 4 cm. Je bevestigt de Spider Gag met een verstelbare lederen band, waarmee de Gag altijd goed op z'n plek blijft. Ben jij klaar voor de wijd geopende mond van je partner?

3 piece Muzzle set

€19,95 incl. BTW €14,95 incl. BTW
Wil je graag de controle over wat je partner wel of niet zegt? Of wil je gewoon je partner het zwijgen opleggen? Dan is de 3 piece Muzzle set van Fetish Fantasy echt wat voor jou! De 3 piece Muzzle set heeft 3 afneembare muilkorven die aan een stevig leren hoofdstuk vastzitten. De Metal Grommet en Screen zorgen dat je nog met je partner kunt communiceren, en het dichte stuk zorgt dat je vrijwel niets meer hoort.

♥ Een product van leer
♥ 3 verschillende muilkorven
♥ Afneembaar

Rode ball gag

€10,95 incl. BTW
Snoer je partner de mond met de Massieve Ball Gag van Sex & Mischief. Plaats de bal in de mond van uw partner, snoer de riem vast en u zult hem of haar voorlopig niet meer horen. Jij bepaalt de vrijheid van je partner tijdens je ondeugende SM spel. De Massieve Ball Gag wordt geleverd met een zachte rode plastic bal en een lange riem. Laat je meervoeren in je eigen fantasie en geniet van een stoute en hete nacht.

♥Verstelbare band

de O-ring gag

€35,95 incl. BTW
Een sexy alternatief voor bondage en fetish liefhebbers, de Silicone O-Ring Gag is een luxe versie van een klassieke sextoy! Dat de onderdanige partner zeer stil houdt door de mond te vullen, de tong in de gaten te houden en de mond open te houden.
Bestaat geheel van geurloze en smaakloze medische kwaliteit 100% siliconen. De Gag is wonderlijk soepel waar het telt, maar zeker stevig genoeg om de drager in je macht te houden.
.
♥ 100% medische siliconen
♥ 3,8 cm O-ring

o-ring gag met tepelklemmen

€18,95 incl. BTW
Krijg de mond van je partner wijd open met deze stoute O-Ring Gag met tepel klemmetjes uit de Fetish Fantasy Series.
De gag bestaat uit een kleine metalen o-vormige ring die is vast gezet met twee leren riemen. Twee tepel klemmetjes die aan een ketting zitten, houden je tepels hard, je kunt ze afstellen tot de door jou gewenste spanning.
De leren riemen zijn verstelbaar tot de meeste maten, als je de riem strakker maakt, zal het je mond wijd open houden. Jij bent de baas over wanneer en hoe vaak je liefje praat. Wat je daarna doet is helemaal aan jou!

♥ Met tepelklemmen
♥Inclusief een gratis oogmasker
♥Makkelijk in gebruik