Titel

Garantie

Garantie bij Secret Toy Closet

Bij Secret Toy Closet willen wij altijd dat onze klanten tevreden zijn en gebruik kunnen maken van een uitstekende service. Helaas kan het nog wel eens voorkomen dat een artikel defect is, niet naar behoren functioneert of dat er een ander soort probleem met een product is. Dit proberen wij zo goed mogelijk op te lossen zodat u met veel plezier terug kijkt op uw aankoop in onze webwinkel.

 Hoelang heb je garantie?

Bij Secret Toy Closet heb je 30 dagen garantie bij een gegronde klacht. Deze garantie is een extra door secrettoycloset.nl aangeboden garantie die geldt onverminderd de wettelijke garantie.

Wanneer heb je garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt een extra garantie, zoals een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie

Garantie heb je alleen bij een gegronde klacht. De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • Beschadiging door opzet, of door nalatigheid (bijvoorbeeld water, val en/of stootschade)
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Normale slijtage
  • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

 

Voor sommige artikelen geldt een uitgebreidere fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie staan - indien van toepassing - in de gebruiksaanwijzing van het artikel.

Artikelen die uitgezonderd zijn van het herroepingsrecht (zie https://www.secrettoycloset.nl/ruilen-en-retourneren) kunnen alleen geretourneerd worden worden wanneer deze defect blijken te zijn. Defecten dienen zo spoedig mogelijk na ontdekking van het gebrek bij Secret Toy Closet te worden gemeld. Dit kan je doen d.m.v. ons retourformulier te downloaden en mee te zenden. In alle garantie gevallen zullen wij het desbetreffende product vervangen door een nieuw exemplaar (mits voorradig).

 

Ontvangen product blijkt defect?

Heeft u een product ontvangen en werkt het product niet? Laat het ons dan gelijk weten door telefonisch of per email contact met ons op te nemen!

Email: Info@secrettoycloset.nl

Telefoon: +31 62203428 (what’s app ook mogelijk!)