Titel

Glazen dildo’s

Glazen dildo’s

 

Een glazen dildo is, zoals de naam al zegt een dildo gemaakt van glas. Een dildo gemaakt van glas brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Glazen dildo’s zijn bijvoorbeeld geschikt voor mensen die net beginnen met sextoys omdat ze zo makkelijk naar binnen glijden vanwege hun materiaal, en ook handig ze zijn makkelijk te reinigen!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Ceramix Pleasure Pottery no.06

€49,95 incl. BTW €43,95 incl. BTW
Een opvallend uniek en ronduit prachtige dildo gemaakt op basis van een perfect eco-vriendelijk, positief huidsafe keramisch materiaal. Een groot uitziende dildo met een onvergelijkbaar gevoel No. 6 is een uitstekend, nauwkeurig stuk plezier direct van Pipedream's Ceramix lijn.
De adembenemende en functionele vorm van deze dildo leent zich uitermate goed voor dames en heren, of het nu solo is of gedeeld. Het inbrengen van deze dildo is fantastisch glad, terwijl het hoofd zich richt op de vrouwelijke g-spot of prostaat afhankelijk van de manier waarop het wordt gebruikt.
Fans van temperatuur kunnen zich verheugen op een heerlijke sensatie met deze prachtige dildo No.6 van warm tot koud. Deze dildo warmt zich van nature tot lichaamstemperatuur op, maar kan ook worden gemanipuleerd door een holle siliconen stop. Door de stop simpelweg te verwijderen en de dildo met warm of koud water te vullen om zich aan uw wensen aan te passen. Niet alleen zal deze stap zich vrijwel direct aanpassen aan de koele of warme sensaties waarnaar u hunkert, maar zal dus ook een aangename zwaarwichtigheid toevoegen.
Gemaakt van een uitgesproken stevig onvergelijkbaar gladde en naadloze keramisch materiaal is deze dildo stevig. De pottery No.6 is ook zeer hygiënisch, niet poreus en hypoallergeen, alle Ceramix aanbod zijn ideaal voor alle liefhebbers met zelfs de meest gevoelige huid, en het schoonmaken is ongelooflijk simpel. Deze dildo kan worden gekookt, gebleekt of in de vaatwasser worden gewassen (bovenste rek, geen zeep) voor een complete sterilisatie, of kan gewoon worden afgeveegd met een milde zeep en water. Compatibel met alle soorten glijmiddel.

♥Te vullen met water voor verschillende temperaturen
♥Huidvriendelijk
♥Praktisch design
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

Icicles glazen dildo no.02

€27,95 incl. BTW
De Icicles no.02 dildo is een rechte dildo met een stevige schacht met bolle rondingen. Beide kanten van deze dildo kunnen worden ingebracht. Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm water en/of in de magnetron of ze juist koel houden door ze onder koud, stromend water te houden en/of in de vriezer te leggen voor extra gevoelige tintelingen.
Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

♥Te verwarmen en koud te maken
♥Neemt omgevingstemperatuur aan
♥Ook geschikt voor beginners
♥Gemaakt van glas
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

Icicles glazen dildo no.05

€28,95 incl. BTW €19,95 incl. BTW
De Icicles no.05 dildo heeft een licht gebogen, stevige schacht met bolle rondingen en stimulatie randen. Beide kanten van deze dildo kunnen worden ingebracht. Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm water en/of in de magnetron of ze juist koel houden door ze onder koud, stromend water te houden en/of in de vriezer te leggen voor extra gevoelige tintelingen.
Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

♥Gemaakt van 100% glas
♥Waterproof
♥Doorzichtige kleur met blauw
♥Te verwarmen en verkoelen
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof

Icicles glazen dildo no.18

€34,95 incl. BTW
De Icicles no.18 dildo heeft een gebogen, stevige schacht met bolle rondingen en stimulatie knobbeltjes. Beide kanten van deze dildo kunnen worden ingebracht. Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm water en/of in de magnetron of ze juist koel houden door ze onder koud, stromend water te houden en/of in de vriezer te leggen voor extra gevoelige tintelingen.
Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

♥Lichaamsvriendelijk
♥Gemaakt van glas
♥Te verwarmen en koud te maken
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

Icicles roze glazen dildo no.57

€25,95 incl. BTW
Een dildo met twee verschillende uiteindes voor dubbel zoveel plezier. De dildo heeft aan het ene uiteinde een bolle ronding en aan het andere uiteinde een geribbelde structuur. Wissel af en kijk waar jij het allermeest van geniet! Leuk voor samen en alleen!
De luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glazen dildo's en vibrators zal jou verrassen. Elke hand-gemaakte Icicles stimulator is uniek en gemaakt voor veelvuldig gebruik. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de vibrator opwarmen (met warm water of in de magnetron) of af laten koelen (met koud water of in de vriezer) voor extra gevoelige tintelingen. Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

♥Makkelijk te reinigen
♥Mooi design
♥Met ribbels voor extra genot