Titel

Icicles

Icicles

Icicles maakt een groot aantal glazen dildo's, buttplugs en nog enkele andere producten. De producten van dit merk zijn allemaal uitgerust met de meest unieke ontwerpen. Ze zijn apart gestructureerd en zijn verkrijgbaar in veel verschillende, prachtige kleuren! Glazen sextoys zijn heerlijk voor beginners omdat ze heerlijk glad zijn!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Icicles glazen dildo no.02

€27,95 incl. BTW
De Icicles no.02 dildo is een rechte dildo met een stevige schacht met bolle rondingen. Beide kanten van deze dildo kunnen worden ingebracht. Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm water en/of in de magnetron of ze juist koel houden door ze onder koud, stromend water te houden en/of in de vriezer te leggen voor extra gevoelige tintelingen.
Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

♥Te verwarmen en koud te maken
♥Neemt omgevingstemperatuur aan
♥Ook geschikt voor beginners
♥Gemaakt van glas
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

Icicles glazen dildo no.05

€28,95 incl. BTW €19,95 incl. BTW
De Icicles no.05 dildo heeft een licht gebogen, stevige schacht met bolle rondingen en stimulatie randen. Beide kanten van deze dildo kunnen worden ingebracht. Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm water en/of in de magnetron of ze juist koel houden door ze onder koud, stromend water te houden en/of in de vriezer te leggen voor extra gevoelige tintelingen.
Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

♥Gemaakt van 100% glas
♥Waterproof
♥Doorzichtige kleur met blauw
♥Te verwarmen en verkoelen
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof

Icicles glazen dildo no.18

€34,95 incl. BTW
De Icicles no.18 dildo heeft een gebogen, stevige schacht met bolle rondingen en stimulatie knobbeltjes. Beide kanten van deze dildo kunnen worden ingebracht. Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm water en/of in de magnetron of ze juist koel houden door ze onder koud, stromend water te houden en/of in de vriezer te leggen voor extra gevoelige tintelingen.
Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

♥Lichaamsvriendelijk
♥Gemaakt van glas
♥Te verwarmen en koud te maken
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

Icicles Buttplug No.44

€24,95 incl. BTW
De Icicles No 44 is een luxe transparante glazen buttplug. Door de taps toelopende top is de icicles no. 44 gemakkelijk anaal in te brengen. Hierdoor is deze glazen buttplug ideaal voor beginners. De smalle hals zorgt ervoor dat de anaal plug goed blijft zitten en door het bolle uiteinde is hij veilig in gebruik. Laat je onbezorgd genieten en geeft een heerlijke stimulatie.
De glazen buttplug heeft een strak uniek design en een elegante uitstraling. Het hypoallergene glas van de buttplugs uit de icicles lijn is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Bovendien kunnen de icicles buttplugs en dildo's gewoon in de vaatwasser worden gereinigd waarna ze weer klaar zijn voor gebruik.

♥Huidvriendelijk
♥Perfect voor beginners
♥100 % glas

Icicles roze glazen dildo no.57

€25,95 incl. BTW
Een dildo met twee verschillende uiteindes voor dubbel zoveel plezier. De dildo heeft aan het ene uiteinde een bolle ronding en aan het andere uiteinde een geribbelde structuur. Wissel af en kijk waar jij het allermeest van geniet! Leuk voor samen en alleen!
De luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glazen dildo's en vibrators zal jou verrassen. Elke hand-gemaakte Icicles stimulator is uniek en gemaakt voor veelvuldig gebruik. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de vibrator opwarmen (met warm water of in de magnetron) of af laten koelen (met koud water of in de vriezer) voor extra gevoelige tintelingen. Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

♥Makkelijk te reinigen
♥Mooi design
♥Met ribbels voor extra genot

Icicles transparant met roze glas vibrator

€29,50 incl. BTW
Een super mooie & luxe lijn van Pipedream de met handgemaakte glazen dildo's en vibrators die iedere liefhebber in zijn speeltjeskast moet hebben!

Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm water en/of in de magnetron of ze juist koel houden door ze onder koud, stromend water te houden en/of in de vriezer te leggen voor extra gevoelige tintelingen. Dit product is gemakkelijk te reinigen en heeft een duurzaam design.

De Icicles nr. 19 is een vibrator die geleverd wordt met een glas sleeve. De multi-speed vibrator kan zowel zonder als met sleeve worden gebruikt. De glas sleeve heeft een gebogen kopje voor de G-spot en beschikt over stimulatie knobbeltjes voor een zeer overtreffend gevoel. De vibrator is traploos regelbaar.

♥Lichaamsvriendelijk
♥Makkelijk te reinigen
♥Waterproof