Titel

Intieme douches

Wat is een anaal douche?

Een anaal douche is een sextoy waarmee de binnenkant de anus, de endeldarm kan worden gereinigd. Een anaal douche wordt ook wel een klyasma of darmspoeling genoemd. Intieme douches hebben vaak een pompje waarme de vloeistof uit het reservoir in de anus kan worden gepompt. Je heb ook anaal douches die je kan aansluiten op een kraan, deze sets bestaan uit een lange slang en een speciaal opzetstuk die zorgt dat de waterdruk nooit te hoog kan worden. Een anaal douch kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden

Voor wie is een anaal douche?

Met een anaal douche kun je zelf op eenvoudige wijze je anus schoon maken. Deze sextoy is bedoeld om anale seks prettiger en hygiënischer te laten verlopen.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Gentle douche spray

€25,95 incl. BTW
Neem reinigingsbehandeling met de Gentle Douche Spray! Dit PVC-gebaseerde waterbol- en bevestigingssysteem is ontworpen om aangenaam en praktisch te zijn. Het is comfortabel, makkelijk te gebruiken en veilig voor beginners. De knijpbol is zacht en buigzaam en de bevestiging schroeft gemakkelijk op de slanke applicator. De lampvormige bevestiging is ontworpen voor extra plezier en de bovenste sectie kan worden gedraaid om het niveau van de waterstroom aan te passen, waardoor een zachte stroom wordt geproduceerd die heerlijk aanvoelt. Vul de gloeilamp gewoon met vloeistof en knijp in het pompje, zo start jouwe heerlijke intieme douche. Voor vaginaal en anaal gebruik. Na het plezier kan je deze douche makkelijk reinigen met een Toy Cleaner en warm water.

♥Makkelijk in gebruik
♥Ook voor beginners
♥Slanke applicator

Unisex intieme douche

€17,99 incl. BTW
Voel je heerlijk fris van onder met de intieme douche van Seven Creations!

Deze douche plug van Seven Creations is ideaal voor een intieme wasbeurt. Dankzij de 3 kleine spuitgaatjes in de top en met een capaciteit van wel 250 ml water, voel jij je na het gebruik van deze douche plug weer helemaal fris en schoon! De plug is unisex waardoor deze voor zowel de man, als vrouw gebruikt kan worden.

♥Unisex
♥Makkelijk in gebruik