Titel

Key by Jopen

KEY by JOPEN heet u welkom in een wereld van betaalbare luxe. Ons plezier speelgoed wordt gecreëerd door een team van vrouwen die de behoeften van de moderne, slimme klant van vandaag begrijpen. Deze innovatieve collectie van plezierig speelgoed van hoge kwaliteit is zorgvuldig ontworpen om op alle manieren opgewonden te worden. Elk moment met KEY, vanaf het moment dat je het pakket opent is een moment om intens te genieten van deze luxe sextoys!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Rabbit Dual Action massager vibrator

€56,95 incl. BTW
Een elegant seksspeeltje een echte klassieker uit de collectie van Ceres! Heel duidelijk gemaakt met niets anders dan plezier in het achterhoofd.

De Rabbit Dual Action Massager met zijn fluweelzachte bocht in de top. Is ideaal om je G-spot te stimuleren met zijn dubbele stimulerende konijn vorm heeft de De Rabbit Dual Action Massager moeiteloos een zeer effectief bereikt om je clitoris te masseren voor extra plezier!
Eenvoudig en luxueus ontworpen en is zeer makkelijk te hanteren. De zalig gladde textuur draagt ​​bij aan de fantastische aanraking van zijdeachtig temperatuurgevoelige siliconen. Het pure satijnachtige siliconen heeft een dromerig soepel textuur die flexibel genoeg is voor een perfecte positionering, maar toch stevig genoeg om moeiteloos te masseren van binnen en buiten.
Gemakkelijk te gebruiken via een roestvrij staallegering knop, en een zijdeachtig-interface ingebouwd in de zijkant van de Ceres. Er zijn zeven verschillende trillingsmodussen die samen met twee motoren werken. De snelheden zijn afhankelijk van de plus en min knoppen op het eenvoudige interface, terwijl de vibe modes kan worden veranderd met de knop op de basis. Reizigers zullen de lock-functie waarderen, Die je de garantie geeft de Rabbit Dual Action Massager niet gaat trillen op een ongelegen moment, en bij koppels die gesteld zijn op hun privacy zullen genieten van de fluisterstille werking die niets weggeeft.
Siliconen zoals kenners weten is een van de beste materialen beschikbaar het is volledig lichaam veilig en hypoallergeen, ideaal voor zelfs de meest gevoelige huid. Het is ook ongelooflijk hygiënisch en gemakkelijk te steriliseren. Je zult in staat zijn om je Rabbit Dual Action Massager met zeep en water of met een goede speelgoed reinigingsvloeistof te reinigen. En siliconen verwarmt snel tot lichaamstemperatuur. Gebruik een goede kwaliteit glijmiddel op waterbasis.Werkt op 2 AA-batterijen en is waterbestendig.

♥Ideaal voor genieters met irritatie-gevoelige huid
♥7 verschillende standen
♥Met lockfunctie
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

De Ceres orignal vibrator blauw

€48,95 incl. BTW
Hello gorgeous

De Ceres Massager van Key by Jopen is zacht gekleed in siliconen, een heerlijk gladde vibrator. De curven van deze vibrator zullen jezeker imponeren met 7 krachtige trillingspatronen. De Ceres is waterdicht en dus ook heerlijk te gebruiken in de badkamer. Ook is deze heerlijke vibrator fluisterstil, mocht je stiekem in je eentje nog even willen genieten!
Deze blauwe Ceres vibrator is makkelijk te reinigen met warm water en zeep of met een goede speeltjesreinigingsvloeistof. Kies altijd voor een goede kwaliteit glijmiddel op waterbasis. Niet in combinatie met andere siliconen speelgoed en producten gebruiken, en mag nooit worden gebruikt met een siliconen glijmiddel.

♥ Klassieke vibrator
♥Waterproof
♥ Fluisterstil
♥ 7 verschillende standen
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.