Titel

Loveswings

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Deluxe Fantasy Door Swing

€52,95 incl. BTW
Verander nu jouw normale misschien iets wat saaie deur in huis in een paar minuten in deze fantastische Loveswing. Hadden jullie standjes in gedachtes die totaal onmogelijk leken? Dat is nu voorbij! Met de Door Swing van Fetish Fantasy zijn alle standjes mogelijk. Door middel van een speciaal bevestigingssysteem kun je deze Loveswing eenvoudig en binnen no time aan een willekeurige deur ophangen. Er zitten ook handige handgrepen bij zodat degene in de schommel zich kan vasthouden. Ook zijn er voetsteunen aan bevestigd waardoor je comfortabel ligt en een prettige houding kunt aannemen. Daarnaast zijn alle riemen volledig instelbaar, de Door Swing is ook nog eens voor veel verschillende hoogtes te gebruiken. Hop spring er maar in en veel schommel plezier.

♥Eenvoudig en snel op te hangen aan iedere deur.
♥Tot een gewicht van 136 kilogram te gebruiken.
♥Verstelbare handgrepen en voetsteunen.
♥In hoogte verstelbaar.

Fantasy Door Swing

€39,95 incl. BTW
Duik in positie’s die je nooit voor mogelijk had gehouden met de Fetish Fantasy Series Fantasy Door Swing. Deze schommel is makkelijk in gebruik en heerlijk om te gebruiken in allerei postitie’s. Hang de lussen met het kunststoffen staafje over een deur, en sluit deze stevig. De tuigjes hangen nu vastgeklemd tussen de deur en het deurkozijn. En uw schommel is klaar voor gebruik. Hop spring er maar in en veel schommel plezier. Zorg ervoor dat u de instructies goed doorleest voor een veilig en bevredigend plezier. Met gratis oogmasker!

♥Eenvoudig en snel op te hangen aan iedere deur.
♥Tot een gewicht van 120 kilogram te gebruiken.
♥Inclusief gratis oogmasker.

Fantasy Swing in paars

€85,00 incl. BTW
Met de ongelooflijke Fantasy Swing® zweef je jouw seksleven in no time weer in actie!

Wil jij alle mogelijke standjes uitproberen met je partner? Dan ben je op het goede adres, met de Fantasy Swing is nu alles mogelijk en rol jij zo in alle standjes met je partner.

Instructie
De oogbout van de Fantasy Swing® kan op twee plaatsen worden geïnstalleerd: in de onderkant van een houten frame van een deuropening of in een balk in het plafond. Het monteren van de oogbout in een deurframe is het makkelijkst, maar de deuropening beperkt uw bewegingsbereik. Het monteren van de oogbout in een sterke plafondbundel is de voorkeursmethode. Volg alstublieft beide sets van instructies zorgvuldig om een ​​veilige en aangename Fantasy Swing®-ervaring te garanderen.

De Fantasy Swing® is volledig verstelbaar en ontworpen voor jouw comfort. Alle kussens, steunen en rupsen kunnen worden aangepast om een ​​verscheidenheid aan seksuele posities in te stellen met minimale inspanning. De hardware voor de schommel kan ook worden aangepast om de schommel op elke afstand van de vloer te hangen. Gebruik je fantasie en heb plezier.

Gewenste gewichtslimiet mag niet hoger zijn dan 350 pond. Installeer en gebruik op eigen risico.

♥Alle standjes mogelijk
♥Makkelijk te installeren
♥Paars