Titel

Maskers

Wat is een bondage masker?

Een bondage masker is een masker dat vaak gebruikt wordt tijden BDSM, een masker wordt gebruikt om de andere zintuigen te prikkelen. Doodat je zicht ontnomen wordt, staan juist al je andere zintuigen op scherp! Zo voelen bijvoorbeeld aanrakingen heftiger aan en wordt je gehoor veel gevoeliger. Niet alleen SM-liefhebbers gebruiken een masker, ook koppels die van experimenteren houden kunnen zo een masker perfect gebruiken in de slaapkamer!

Bondage hoods

Bondage hoods zijn die je helemaal over je hoofd moet trekken en die alles voor de rest bedekt. Ze kunnen openingen hebben voor de ogen of de mond. Deze masker kun je bijvoorbeeld openmaken met een rits. Sommige van deze maskers kun je openmaken met bijvoorbeeld een rits. Sommige van deze masker hebben een halsband waar je weer een ketting of lijn aan kunt bevestigen.

Oogmaskers

Oogmaskers zijn heel geschikt voor mannen en vrouwen die willen experimenteren en nog nooit eerder een masker hebben gebruikt of aan SM hebben gedaan. De masker makkelijk om en af te doen en ze bedekken niet het gehele gezicht zodat je niet het gevoel heb dat alle controle verdwijnt.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Satijnen liefdes masker

€6,00 incl. BTW
Een heerlijk zacht liefdes masker van het merk Fetish Fantasy Series. Gebruik dit masker om samen te genieten van een heerlijke avond waarbij je je partner in het onverwachte laat. Het masker zit comfortabel en blijft goed op zijn plek zitten met het elastische elastiek. Bereid je voor op heerlijke vrijpartijen met dit liefdesmasker!

♥Hoge kwaliteit
♥Met elastische band

Satin and Lace Lover's kit.

€14,99 incl. BTW
Op zoek naar een romantisch avontuur? Stop dan nu met zoeken de Satin and Lace Lover's kit van Sportsheets is precies het product waar je naar op zoek was! Het zachte kant en satijnen lint creëren samen een zachte combinatie dat zich makkelijk aanpast aan je houding om dit avontuur geblinddoekt en vastgebonden te beleven.