Titel

Massage olie

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Durex play massage olie 2 in 1 in Aloë Vera

€10,99 incl. BTW
Durex Play Massage 2 in 1 is verrijkt met extracten van de Aloëplant, Die een hydraterend effect hebben. Zo houdt deze massage olie bij de vrouw het pH-gehalte op peil en voorkomt het huidirritaties bij de man. Naast een soepele massagegel is dit ook een zacht intiem glijmiddel. Durex Play Massage 2 in 1 is dezelfde unieke combinatie van massagegel en glijmiddel maar dan met een heerlijke geur en smaak! Naast een soepele massagegel is dit ook een zacht intiem glijmiddel. Het is niet vet en plakkerig, te gebruiken met condooms en eenvoudig te doseren met 1 hand, dankzij het doseersysteem.

♥Condoomvriendelijk
♥Stimulerende geur en smaak
♥Niet vet en plakkerig

Durex play massage olie 2 in 1 in Ylang Ylang

€17,95 incl. BTW
Durex Play Massage 2 in 1 Sensual is verrijkt met Ylang Ylang extracten, bekend om hun ontspannende en prikkelende werking. De geraffineerde geur van deze gel zal de lust van beide partners opwekken. Naast een soepele massagegel is dit ook een zacht intiem glijmiddel

Durex Play Massage 2 in 1 Senual is dezelfde unieke combinatie van massagegel en glijmiddel maar dan met een heerlijke stimulerende geur en smaak voor extra prikkeling van de zintuigen. Naast een soepele massagegel is dit ook een zacht intiem glijmiddel. Het is niet vet en plakkerig, te gebruiken met condooms en eenvoudig te doseren met 1 hand, dankzij het doseersysteem.

♥Condoomvriendelijk
♥Stimulerende geur en smaak
♥Niet vet en plakkerig

Yesforlov All over lubricating massage gel

€25,95 incl. BTW
Een naakte huid als cadeau: massage is een heerlijk excuus, het glijmiddel een gekmakende stimulatie.

Een handjevol massage om het contact te vergemakkelijken en elkaar te ontdekken. Een wolkje heerlijk parfum, ietwat zoet, onweerstaanbaar sensueel. Een vleugje glijmiddel om de lichamen met een tweede huid te bedekken, om de liefde te versterken. Een snufje begeerte om dit alles nog pikanter te maken… Met de integrale massage met glijmiddel van YESforLOV nodigt u elkaar uit, van een lichte huivering tot extase, als een cocktail alleen voor u beiden, om van te genieten tot een uiterste vervoering.
Respecteert uw huid met dermatologische controle getest hypoallergeen, zonder parabeen, zonder allergenen en zonder minerale olie.

De samenstelling verkleint het risico van allergie.