Titel

Pipedream

Het populaire merk Pipedream is gespecialiseerd in seksspeeltjes voor dames en heren. In onze online shop vind je veel sextoys van het merk Pipedream. Met de producten van Pipedream behoren saaie avonden tot de verleden tijd. Bekijk nu alle erotische producten van Pipedream en laat je zintuigen prikkelen.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Bonnie Rotten see me squirt

€95,50 incl. BTW
Heb je ergens in de kast nog een duikbril liggen? Dan is nu het moment deze te gebruiken, want het gaat een nat en wild avontuur worden! Pipedream Bonnie's See Me Squirt is de ultieme levensechte spuitende masturbator rechtstreeks gevormd uit Bonnie zelf. Druk op het gebied onder haar duim en ze slaakt een stromende stroom van water of je favoriete vloeistof! Bonnie heeft 2 ingangen de vagina en de kont. De vlakke achterzijde maakt haar perfect voor het gebruik op een tafelblad en is eenvoudig op te bergen als je klaar bent!
Het vocht dat vrij komt bij het spuiten kun je bijvullen aan de achterkant van de masturbator. Vul de masturbator met je favoriete vloeistof om het nog lekkerder te maken.
Bonnie Rotten See Me Squirt is gemaakt van super zacht Fanta-Flesh materiaal waardoor het levensecht aanvoelt. Met Bonnie Rotten See Me Squirt kun jij jouw stoutste dromen waarmaken!
De Bonnie Rotten See Me Squirt is makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof. De mastrubator moet grondig worden gedroogd voor je de vagina opbergt.
Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.
Let op: De tatoeages op de masturbator zijn aangebracht met behulp van de airbrush techniek. In combinatie met het fanta flesh materiaal zijn de tatoeages niet permanent en kunnen na verloop van tijd vervagen of afgeven.

♥Levensecht gevoel
♥Squirt voor een intens avontuur
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

Mega Wanachi Wand Massager

€128,95 incl. BTW €60,00 incl. BTW
Je heb nog nooit zo een grote massager gezien! De mega massager van Wanachi! Speciaal voor de grote genieters

De Mega Wanachi Wand Massager van Pipedream is een robuuste zeer krachtige wand massager met een lengte van 43 centimeter en kop met een diameter van 11.4 centimeter. Deze Toy heeft een zeer krachtige motor waarbij je geniet van intense vibraties en pulsaties tijdens een heerlijke clitorale stimulatie. Daarnaast is de Mega Wanachi Wand Massager perfect te gebruiken als massager van vast zittende of pijnlijke spieren. De silicone kop van de Mega Wanachi Wand Massager is zijdezacht dankzij het hoogwaardige silicone. Met de flexibele nek geeft de Mega Wanachi Wand Massager je de ruimte om al je ondeugende en favoriete plekjes te stimuleren met daarbij gebruik makend van precies de juiste druk. De Mega Wanachi Wand Massager geeft je 10 zeer krachtige pulsatie en 10 vibratie patronen om van te genieten.

De massager ontleent zijn kracht doordat hij direct is aangesloten op het stopcontact waarbij met een snoer van 2 meter ruim baan hebt. De Mega Wanachi Wand Massager is een zeer geschikte wand massager voor dames die moeilijk tot een orgasme kunnen komen, omdat de Wanachi Massager zo sterk is dat het uitblijven van een orgasme vrijwel onmogelijk is.

♥XXL formaat
♥Zeer sterke vibratie's
♥Extra grote kop