Titel

Ruilen en Retourneren

Hoe werkt Secret Toy Closet met Ruilen en Retourneren?

Heeft u een product ontvangen die niet aan uw volwachtingen voldoet? Laat ons dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling weten middels een ondubbelzinnige verklaring, via bijvoorbeeld een bericht per e-mail of post. Je kunt ook gebruik maken van het op onze website aangeboden retour en ruilen formulier.

Indien gewenst, kun je gebruik maken van het modelformulier voor Europees herroepingsrecht.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een fout door ons gemaakt. Stuur het artikel samen met een aankoopbewijs (bijvoorbeeld de originele pakbon) binnen 14 dagen na herroeping retour naar:

 

Secret Toy Closet
Postbus 669
1440 AR Purmerend

 

Afhandeling bij ‘retouren’

Na ontvangst van de melding voor herroeping storten we zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen, jouw aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending terug op je rekening. We mogen wachten met de terugbetaling totdat we de retourzending in ontvangst hebben genomen, of het verzendbewijs hebben ontvangen.

 

Afhandeling bij ‘ruilen’

Na ontvangst en controle van je artikel, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar je toe (mits voorradig).

 

Voorwaarden voor Ruilen en Retourneren

 Bij retourzendingen gelden de onderstaande voorwaarden:

-       -Het artikel en de verpakking verkeren zo veel als redelijkerwijs mogelijk in orginele staat.

-       Het artikel en de verpakking zijn, voor zover redelijkerwijs mogelijk, onbeschadigd, niet gebruikt en niet gedragen.

 

Uitzonderingen Wegens hygiënische redenen zijn een groot aantal artikelen uitgesloten van het herroepingsrecht en kun je deze dus niet retourneren, tenzij de verzegeling niet verbroken is.

Hieronder vallen in ieder geval:

-       Sextoys waaronder: vibrators, dildo's, buttplugs, penispompen etc

-       Drogisterij artikelen (glijmiddel, sprays, gels etc)

-       Condooms

-       Catsuits, body’s - Panty's en kousen

-       Slips en strings en andere artikelen die bedoeld zijn voor lichamlijk gebruik.

 

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt.

 

Een overeenkomst herroepen

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen nadat je het bestelde artikel hebt ontvangen. Bij een bestelling van meerdere artikelen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen.

 

Wat gebeurt er na herroeping?

Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief verzendkosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. Voor zulke terugbetaling worden jou geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij je artikelen hebben ontvangen of (mits de artikelen niet gecontroleerd hoeven te worden ivm onderstaande uitzonderingen) je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt teruggezonden, al naar gelang wel tijdstip eerst valt. Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen.

 

Ons retouradres is: Secret Toy Closet, Postbus 669, 1440 AR Purmerend.

 

Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Voeg bij de retourzending de originele pakbon of - indien je die niet meer hebt, een briefje met daarop in ieder geval het ordernummer.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de goederen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Houdt hierbij wel rekening met de uitzonderingen. Wegens hygiënische voorschriften kunnen bepaalde artikelen niet worden geretourneerd wanneer de verzegeling is verbroken.

 

Retourneren via onze website

U kunt ook een retouropdracht doorgeven via onze website als u beschikt over een account.

 

Wat moet u hiervoor doen?

U gaat naar uw account, uw account kunt u vinden door bovenaan de pagina op het kopje account te drukken. Dan vindt u aan de linkerkant onder mijn account een link met bestellingen. Hier ziet u uw aankoopgeschiedenis en bestellingsnummer staan.  

Onderaan de bestelling vind u een kopje met retourneer artikelen. Als u hierop geklikt heb, dan ziet een u uw bestellingsoverzicht ter controle daarna druk u weer op retourneer artikelen dan krijgt u een overzicht met welke artikelen u graag zou willen retourneren.

Hier kunt u invullen wat het probleem is, wat u voor oplossing van ons verwacht en eventueel nog extra commentaar.

U kunt nu het retourverzoek verzenden naar secrettoycloset.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!'