Titel

Satisfyer

Revolutionair, betaalbaar, en gegarandeerd een orgasme! Maak kennis met de Satisfyer Pro! De meest innovatieve toy onder clitoris vibrators!

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

€69,50 incl. BTW
Daten? Wij stellen je graag voor aan de Satisfyer Pro Penguin Next Generation!

Deze gentleman voldoet aan al je strenge eisen. De Penguin Next Generation is sexy om te zien en kan dankzij zijn compacte formaat mee naar de spannendste dates, ook als ze plaatsvinden in het water. Deze luchtdrukstimulator is namelijk waterproof. Zijn heerlijk zachte jasje is gemaakt van 100% siliconen. Gegarandeerd liefde bij de eerste aanraking! De Satisfyer Pro Penguin Next Generation heeft 11 standen die je bedient met drukknopjes. Je kunt met deze knopjes eenvoudig door het menu scrollen waardoor je hem niet helemaal hoeft uit te zetten om weer bij de eerste standen te komen. Het strikje en het mondje zijn afneembaar waardoor de toy eenvoudig te reinigen.

♥Fluisterstil
♥Lichaamsvriendelijke siliconen
♥11 programma's
♥Waterdicht voor nog meer plezier onder water
♥ Drukgolf en touch-free stimulatie van de clitoris
♥Magnetische USB-oplaadkabel meegeleverd
♥Oplaadbare Li-ion batterij
♥ Gemakkelijk schoon te maken

De Satisfyer Pro 2

€44,95 incl. BTW €36,00 incl. BTW
De Satisfyer Pro 2 geeft vrouwen precies wat ze willen! De ergonomisch gevormde kop, de innovatieve vacuümtechniek en het contactloze stimulatie effect zorgen voor intens genot. Door de ergonomische kop om de clitoris te bevestigen, zal de Satisfyer Pro 2 met behulp van vacuüm zuigtechniek de clitoris stimuleren. Door de stimulatie met behulp van lucht, is er geen contact tussen de clitoris en de stimulatie kop. De Satisfyer Pro 2 is waterdicht en zorgt daardoor ook in bad of onder de douche voor heerlijke stimulatie.
De Satisfyer pro 2 is voorzien van 11 verschillende standen. Hierdoor is de stimulator geschikt voor veel verschillende vrouwen. De standen gaan van subtiel zacht naar intens hard.
De Satisfyer Pro 2 is oplaadbaar met een handige USB oplader. Deze lader is eenvoudig aan de Satisfyer Pro 2 te bevestigen met een magneet.
De Satisfyer pro 2 is waterproof en daardoor erg eenvoudig schoon te maken. Het mondje is verwijderbaar waardoor je deze individueel kunt reinigen. Was het mondje grondig, breng wat toycleaner aan en spoel het kapje goed af. Dep het daarna droog en laat het goed drogen. Het handvat van de Satisfyer Pro 2 kun je reinigen met een doekje en toycleaner. Wanneer alles goed schoon is, kun je het mondje weer op de toy bevestigen. Bewaar de Satifyer altijd op een schone, droge plek in een eigen toybag.

♥Luxe clitoris stimulator
♥Met luchtdruktechniek
♥11 luchtdrukstanden
♥Eenvoudig te bedienen
♥Topkwaliteit siliconen kapje
♥100% waterproof
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.