Titel

Sensuva

Bij Sensuva zijn ze toegewijd mannen en vrouwen te helpen gezonder en meer gepassioneerd te leven. Hun unieke collectie van seksuele gezondheids- en wellnessproducten is gemaakt met originele formules en met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten met behulp van natuurlijke plantenextracten, etherische oliën, extracten en gezonde ingrediënten. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

ON Libido for her

€29,95 incl. BTW
Verhoog verlangen en breng evenwicht in je leven. ON Libido is geformuleerd om de gezonde seksuele respons en het verlangen van een vrouw te ondersteunen. ON Libido corrigeert op een natuurlijke manier onevenwichtigheden die het verlangen van een vrouw naar seksuele intimiteit verstoren.

♥Verhoogt seksueel verlangen en opwinding op een natuurlijke manier
♥Maakt haar gevoeliger voor stimulatie
♥Helpt evenwicht te brengen in haar geslachtshormonen
♥Verhoogt energie en verheft stemming.

Power Glide for him

€23,95 incl. BTW
Verhoog seksuele prestaties, maximaliseer tevredenheid. Power Glide is een snelwerkende gel die de sensatie voor mannen drastisch opschroeft en de bloedtoevoer verhoogt. Het laat mannen dikker en steviger voelen, en maximaliseert hun tevredenheid. Deze unieke hybride-gel is prettig aan te brengen en geeft een zijdeachtige glide die direct op de penis wordt gemasseerd.

♥Prettig aan te brengen
♥Verhoog seksuele prestaties