Titel

Sportsheets

Sportsheets

Bij een spannend bondagespel kun je je helemaal over geven aan genot. Het merk Sportsheets weet hoe heerlijk bondage seks kan zijn en heeft een lijn met producten voor een ultieme bondage ervaring. In het diverse aanbod vind je handboeien, kietelaars en maskers welke geschikt zijn voor iedereen. 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Surrender Grip Cuffs

€29,99 incl. BTW
Niet voor straf maar voor je eigen speelplezier! De beste handboeien op de markt! Creëer je eigen vergevingsfantasie met de Surrender Grip Cuffs van Sportsheets. Stevige handboeien voor de sterkste partners. De handboeien hebben een verstelbare dubbel schuifbaar slot, en kan op bijna alle hoogtes gebruikt worden. Gebruik de handboeien in je deuropening, onder je bed of onder een stoel. Vishaak voor het plafond inbegrepen.

Satin and Lace Lover's kit.

€14,99 incl. BTW
Op zoek naar een romantisch avontuur? Stop dan nu met zoeken de Satin and Lace Lover's kit van Sportsheets is precies het product waar je naar op zoek was! Het zachte kant en satijnen lint creëren samen een zachte combinatie dat zich makkelijk aanpast aan je houding om dit avontuur geblinddoekt en vastgebonden te beleven.