Titel

Svakom

Bereik je hoogtepunt op jouw manier. Svakom is wereldleider op het gebied van intimiteit en biedt vibrators die stimulatie geven volgens jouw persoonlijke wensen. De producten van Svakom voldoen aan de nieuwste technologieën. Wil je extra intimiteit? Kies dan voor één van de vibrators met ingebouwde cameratechnologie en leg je intieme moment vast. De slanke vrouwelijke vormen maken de vibrators van Svakom een lust voor het oog. Ga voor de zachte strelingen en intense vibraties die leiden tot dat warme gevoel. Je persoonlijke hoogtepunt is dichterbij dan je denkt.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Lisa touch sensor vibrator violet

€87,95 incl. BTW
Lisa's gladde en verfijnde sensuele ontwerpt zal je dagen vol plezier bezorgen, met haar eenvoudig ontwerp en makkelijk te gebruiken, met 5 snelheden die met een simpele druk op de knop kunnen veranderen. Lisa is ook voorzien van intelligente technologie: als je haar aanraakt bij de nek zal Lisa beginnen te trillen, om jou een heerlijke interne G-spot stimulatie te geven, of extern plezier. Het is aan jou hoe je Lisa wilt gebruiken voor de ultieme sensuele sensatie. De zilveren deksel vermomt de oplaadpoort, waardoor Lisa een verfijnde en elegante look behoudt. Gemaakt met behulp van 100% gecertificeerde groene technologie, wordt Lisa gegarandeerd je nieuwste passie partner.

Wij adviseren deze sextoy met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Siliconen glijmiddel kan beter niet in combinatie met speeltjes worden gebruikt.

♥Luxe design
♥Oplaadbaar
♥Geluidloos
♥ Activering aanraaksensor