Titel

Tepelklemmen

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

De Rock Hard tepelklemmen

€15,00 incl. BTW
Maak je tepels klaar voor avonden met plezier met deze Rock Hard Nipple Clamps. Gemaakt met duurzame metalen clips en bedekt met zachte rubberen liners zijn deze klemmen perfect voor zowel beginners als fetish liefhebbers. De hoeveelheid druk die u op de tepel toepast, is instelbaar door de schroef te draaien, terwijl de twee kettingen stimuleren met elke beweging.

♥Luxe set
♥Sterk materiaal
♥Met stoere ketting
♥Zachte topjes
♥Bijzondere look

Alligator tepelklemen

€12,99 incl. BTW
Fetish Fantasy Series Alligator Nipple Clamps maken van je tepels 1 groot feest! De Alligator tepelklemmen zijn gemaakt van duurzame metalen clips en bedekt met zachte rubberen liners. Deze klemmen zijn perfect voor zowel beginners als fetish liefhebbers. De hoeveelheid druk die u op de tepel toepast, is instelbaar door de schroef te draaien en de gewogen ketting versterkt de druk terwijl u beweegt en de ketting heen en weer schommelt.

♥Veilig in gebruik
♥Zachte rubberen liners
♥Stoer design

o-ring gag met tepelklemmen

€18,95 incl. BTW
Krijg de mond van je partner wijd open met deze stoute O-Ring Gag met tepel klemmetjes uit de Fetish Fantasy Series.
De gag bestaat uit een kleine metalen o-vormige ring die is vast gezet met twee leren riemen. Twee tepel klemmetjes die aan een ketting zitten, houden je tepels hard, je kunt ze afstellen tot de door jou gewenste spanning.
De leren riemen zijn verstelbaar tot de meeste maten, als je de riem strakker maakt, zal het je mond wijd open houden. Jij bent de baas over wanneer en hoe vaak je liefje praat. Wat je daarna doet is helemaal aan jou!

♥ Met tepelklemmen
♥Inclusief een gratis oogmasker
♥Makkelijk in gebruik