Titel

Toycleaners

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Lelo's Antibacteriële Reinigingsspray

€8,90 incl. BTW
Lelo's Antibacteriële Reinigingsspray bevat actieve anti-microbiële ingrediënten die hebben bewezen tot 99,9% van alle bacteriën te doden, terwijl de toevoeging van zinkzouten enige kans op irritatie vermindert. Met extra anti-virale en anti-schimmel eigenschappen binnen een pH gebalanceerde formule is deze gemakkelijke spray de veiligste en meest effectieve keuze voor al uw speeltjes.

Gebruiksaanwijzing: spray het oppervlak van het speeltje, laat het gedurende 5 seconden en veeg schoon met een pluisvrije doek of handdoek. Lichaamsveilige formule betekent dat er geen noodzaak is te spoelen met water. Geschikt voor gebruik met siliconen, rubber en latex speeltjes. Vermijd contact met de ogen en slik het niet in.

♥Geschikt voor gebruik met siliconen, rubber en latex
♥Inhoud: 60 ml
♥Bevat anti-microbiële ingrediënten
♥Met extra anti-virale en anti-schimmel eigenschappen

Fifty Shades of Grey sextoy cleaner

€7,95 incl. BTW
Concurreer met de schoonmaakwoede van Mrs Jones met deze fantastische seksspeeltjesreiniger van de Official Sensual Care Collection. Geformuleerd om al je seksspeeltjes in tiptop conditie te houden, gebruik je het om je speeltjes te reinigen voor en na gebruik voor een volledige gemoedsrust.

"I wash it quickly with soap and water. Will that be enough? I'll have to ask Mr. Sexpert if it should be sterilized or something." - Anastasia Steele

Gemakkelijk en effectief te gebruiken. Spray een beetje op je speeltje, verwijder het met een vochtig doekje of stromend water en laat het opdrogen.

Maakt deel uit van de Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection, goedgekeurd door auteur E.L. James.