Titel

Vaginapumps

Wat is een vagina pump?

Met een vagina pomp kun je de gehele vagina, schaamlippen of clitoris vacuüm zuigen. Er wordt meer bloed richting de vagina gepompt waardoor deze opzwelt en de gevoeligheid toeneemt. Elke aanraking wordt zo intenser beleefd! Met de knijpbal of balg kun je de vagina oppompen. Het zuiggedeelte leg je op de gewenste erogene zones om de vagina op te laten zwellen.

Ook wanneer je als vrouw op zoek bent naar vollere en mooiere schaamlippen of een aantrekkelijkere look voor je partner kunnen deze speeltjes uitkomst bieden. Vrouwen die onzeker zijn over hun schaamlippen kunnen met behulp van de vagina pomp weer meer plezier halen uit het voorspel en seks! De pomp kan zelfs beslissend zijn bij het wel of niet verkrijgen van een orgasme. Door de verhoogde gevoeligheid wordt het voor veel vrouwen mogelijk om sneller tot een seksueel hoogtepunt te komen!

 

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Nmc pussy pump

€15,95 incl. BTW
Uitdagende roze Pussy Pump van NMC. Dit speeltje is perfect om vrouwen nog meer te laten genieten van de seks. Plaats deze pomp over je schaamstreek en knijp rustig in de pomp. Deze krachtige vagina pomp is een nieuwe pomp dat de spieren in de vagina stimuleert en versterkt. Dankzij de zachte rubberen bekleding binnen in blijft de luchtdruk in de pomp zitten en is hij comfortabel in gebruik. Knijp zachtjes een paar keer in de pomp en je zult zien dat je schaamlippen en clitoris steeds groter worden! Ervaar seksueel genot als nooit tevoren!

♥Sterke vagina pomp
♥Met ontluchtingsventiel
♥Eenvoudig in gebruik
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

Nmc vagina cup with intra pump

€21,95 incl. BTW
Uitdagende roze Pussy Pump van NMC. Dit speeltje is perfect om vrouwen nog meer te laten genieten van de seks. Plaats deze pomp over je schaamstreek en knijp rustig in de pomp. Op deze manier zal de pomp vacuüm trekken waardoor je schaamlippen en clitoris gestimuleerd worden en opzwellen.
De pomp zuigt het bloed naar boven waardoor je vagina nog gevoeliger wordt. Een uitermate geschikte manier om seks tot een geheel nieuwe en sensationele ervaring te maken.

♥Voor een extra gevoelige vagina
♥Eenvoudig in gebruik
♥Voor het opzwellen van je clitoris en schaamlippen
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.

Seven Creations vagina pomp

€20,50 incl. BTW
The bigger the better! uitdagende roze Pussy Pump van Seven Creations. Dit speeltje is perfect om vrouwen nog meer te laten genieten van de seks. Het roze pompje plaats je op je vagina, knijp in het balletje en voel hoe de pomp je vagina voller maakt. De pomp zuigt het bloed naar boven waardoor je vagina nog gevoeliger wordt. Een uitermate geschikte manier om seks tot een geheel nieuwe en sensationele ervaring te maken. De slang en bal zijn voorzien van een ontluchtingsventiel voor zorgeloos genot.

♥Voor een mooie volle vagina
♥Extra gevoel
♥Makkelijk in gebruik
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.