Titel

YESforLOV

Je lichaam kan een ware bron van plezier worden.

Het YESforLOV cosmetische assortiment is uitsluitend gewijd aan plezier, en zij moedigen je aan om ervaringen op te doen die je nooit eerder gevoeld hebt. YESforLOV stopt een groot deel van onderzoek in ieder aspect van de ontwikkeling van deze geavanceerde producten, van hun specifieke textuur tot aan de hoogste kwaliteitsnormen en de beste verpakkingen.

YESforLOV heeft een nieuwe kijk op de kunst van het vrijen, speciaal voor jou (lichaamsverzorging, momenten van voorbereiding en smaakvolle spellen van sensualiteit).

YESforLOV, de verwijzing voor sensueel welzijn.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Yesforlov intieme vochtinbrengende glimiddel

€19,95 incl. BTW
Een natuurlijke en omhullende vloeibaarheid. De ideale tussenpersoon... wiens aanwezigheid je gewoon vergeet. (Geschikt voor duo, dubbel solo en enkel solo gebruik.)

Jouw YESforLOV intieme hydraterende glijmiddel is geurvrij, niet-vette en geformuleerd met gezuiverd water. Verrijkt met hyaluronzuur, allantoïne en aloë vera, verhoogt het de vochtigheid van jouw intieme gebied. Het is de ideale tussenschakel voor jouw seksuele activiteiten. Het comfort is onvergetelijk, maar je zult zijn aanwezigheid in een tel vergeten.

♥Met aloë vera
♥Hydraterende glijmiddel
♥Geurvrij

Yesforlov All over lubricating massage gel

€25,95 incl. BTW
Een naakte huid als cadeau: massage is een heerlijk excuus, het glijmiddel een gekmakende stimulatie.

Een handjevol massage om het contact te vergemakkelijken en elkaar te ontdekken. Een wolkje heerlijk parfum, ietwat zoet, onweerstaanbaar sensueel. Een vleugje glijmiddel om de lichamen met een tweede huid te bedekken, om de liefde te versterken. Een snufje begeerte om dit alles nog pikanter te maken… Met de integrale massage met glijmiddel van YESforLOV nodigt u elkaar uit, van een lichte huivering tot extase, als een cocktail alleen voor u beiden, om van te genieten tot een uiterste vervoering.
Respecteert uw huid met dermatologische controle getest hypoallergeen, zonder parabeen, zonder allergenen en zonder minerale olie.

De samenstelling verkleint het risico van allergie.