Titel

You2Toys

You2Toys heeft een groot assortiment aan diverse seksspeeltjes voor hem en haar. Bijzonder zijn de boxen met verschillende speeltjes waaronder vibrators en dildo's voor vele spannende momenten. De producten van You2Toys hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn zeer populair. Ook voor stelletjes zijn er leuke pakketten voor een avond vol passie.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Venus butterfly massager

€15,50 incl. BTW
Zoek je een speciale vibrator die er voor kan zorgen dat je heerlijk klaarkomt zonder je te penetreren? Dan mag je deze vibrator van You2Toys niet missen!
Gemaakt van zacht en sexy aanvoelend materiaal en met handige verstelbare riempjes zodat hij altijd precies op z’n plaats blijft zitten. De geheime vlinder zorgt ervoor dat jij en je partner samen een heerlijk orgasme krijgen tijdens de gemeenschap. Hij prikkelt, vibreert, streelt en stimuleert je intiemste plekjes.

De Venus Butterfly is makkelijk te reinigen met warm water en zeep of met een goede speeltjesreinigingsvloeistof. Kies altijd voor een goede kwaliteit glijmiddel op waterbasis. Niet in combinatie met andere siliconen speelgoed en producten gebruiken, en mag nooit worden gebruikt met een siliconen glijmiddel.

♥Met afstandsbediening
♥Werkt op batterijen
♥Gemaakt van PVC
♥Om je clitoris te stimuleren
♥Verschillende trilsnelheden
♥Met bijgeleverde riempjes
♥Makkelijk te reinigen met lauw water en zeep of een goede speeltjesreinigingsvloeistof.